Betalingsinstructies

Deze instructie begeleidt u bij het voltooien van het bestelproces. Nadat u akkoord bent gegaan met onze voorwaarden en uw bestelling heeft bevestigd, kunt u een betaalmethode kiezen.

Vanaf dat moment heeft u veertien dagen de tijd om uw bestelling te betalen. Na deze periode worden openstaande bestellingen gedeactiveerd. Mocht de betalingstermijn van veertien dagen voor u of uw organisatie problemen opleveren, neem dan contact met ons op via klantenservice@cito.nl.

1. De Betaling

Nadat u akkoord bent gegaan met onze voorwaarden en uw bestelling heeft bevestigd, kunt u een betaalmethode kiezen. Op dit moment heeft u wel al per e-mail een aanmeldingsbevestiging met inloggegevens ontvangen.
order-school4

 • In het scherm Betaal bestelling staat het totaal bedrag van uw bestelling vermeld. De velden factuurnummer en factuurdatum zijn leeg. Pas als u een betaalmethode kiest wordt een factuurnummer en factuurdatum ingevuld. Klik op Volgende om een betaalmethode te kiezen.
 • In het volgende venster kunt u kiezen of u met PayPal, Visa, Mastercard, iDEAL of via een Overschrijving wilt betalen. Selecteer de gewenste betaalmethode. Wanneer u kiest voor de betaalmethoden PayPal, Visa, Mastercard en iDeal wijzen de instructies op het scherm zichzelf.

1.a Betaling per Overschrijving

 • Wanneer een andere persoon of instantie de betaling verricht, kiest u voor “Overschrijving”. Vervolgens krijgt u nog een laatste keer de volledige bestelling te zien. Klik onderaan op verder om de keuze voor overschrijving te bevestigen.
 • Per direct ontvangt u een mail met de factuur en de betalingsinstructies van onze betalingspartner Buckaroo. Deze e-mail kunt u eventueel doorsturen naar de persoon of instantie welke verantwoordelijk is voor de betaling.
 • Nadat u de overschrijving heeft bevestigd komt u weer terecht bij uw besteloverzicht in de Prowise Learn backend. Door te klikken op de link download/print factuur kunt u hier uw factuur met betalingsinstructies downloaden. Deze kunt u doorsturen naar de persoon of instantie welke verantwoordelijk is voor de betaling.
 • Mocht de betalingstermijn van veertien dagen voor u of uw organisatie problemen opleveren, neem dan contact met ons op via klantenservice@cito.nl.

1.b Betaling vanuit de backend

 • Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een aanmeldingsbevestigingsmail met inloggegevens. U kunt zelf een wachtwoord aanmaken door in de mail te klikken op de link wachtwoord instellen. Met uw inloggegevens kunt u nu inloggen via app.rekenjebeter.nl/.
 • Ga in de backend naar BeheerBestellingen en klik op bekijken achter de openstaande bestelling.
 • U ziet nu het besteloverzicht van uw bestelling. Klik op de link betaal bestelling om uw bestelling te betalen.
 • Volg nu de instructie van het eerste hoofdstuk van deze handleiding.

1.c Betaling via de mail

 • Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een aanmeldingsbevestigingsmail met inloggegevens. In deze mail vindt u de link ‘Bekijk/betaal bestelling’ waarmee u uw bestelling kunt betalen. Mocht u uw bestelling al betaald hebben, dan hoeft u verder niks te doen.
 • Klik op deze link en u ziet het besteloverzicht van uw bestelling. Klik op de link betaal bestelling om uw bestelling te betalen.
 • Volg nu de instructie van het eerste hoofdstuk van deze handleiding.

2. Opstartinstructies

Wanneer u als beheerder bent ingelogd in een Prowise Learn-leeromgeving en de betaling van uw bestelling heeft afgerond kunt u het product klaarmaken voor gebruik. We verwijzen u naar de Opstartinstructies voor organisaties of de Opstartinstructies voor particulieren. U kunt ons ook altijd bereiken per e-mail via klantenservice@cito.nl.

Misschien ook interessant: